Verander je cover foto
Verander je cover foto
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Lautenbag Architectuur

.

Architectuur & Design

Een gebouw maken blijft voor ons een bijzonder proces. Sinds 2009 leveren wij maatwerk-architectuur van hoge kwaliteit.

We vertalen uw bouwwensen met veel plezier naar slimme duurzame en eigentijdse oplossingen. Het spelen met vorm, ruimte, licht en materiaal fascineert ons. We leveren graag verrassend en bijzonder maatwerk, tot in de puntjes.

We zijn persoonlijk betrokken bij uw project en begeleiden graag van ontwerp tot en met uitvoering. Met onze betrouwbare partners en betrokken deskundigen realiseren we particuliere opdrachten, grootschalige woningbouw projecten en utilitaire projecten van hoge kwaliteit. We hebben oog voor detail zonder de grote lijn uit het oog te verliezen.

We werken snel en efficiënt. U kunt erop rekenen dat we uw droom snel vertalen naar een sterk ontwerp en deze in korte tijd tot uitvoering brengen. Wij halen het beste uit uw budget.

We vinden dat een gebouw waarde moet toevoegen aan zijn omgeving. Dit betekent niet alleen dat onze ontwerpen in hun omgeving moeten passen, maar ook dat we graag werken met lokale ondernemers en materialen. Zonlicht zien we als een ontwerpmiddel en de architectuur moet bijdragen aan een lager energieverbruik. Installaties zetten we in om comfort te verhogen.

06 42 14 27 62

Verrassend, bijzonder, betrokken, snel en efficient